Veel gestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen >

Email

Antwoord binnen 1 dag

Telefoon

+31 085 06 05 038

Het kan helaas gebeuren dat je niet tevreden bent over je bestelling en deze naar ons terug wilt sturen. Wanneer jouw bestelling aan de retourvoorwaarden voldoet, kan je het product binnen een paar eenvoudige stappen retour melden en retourneren. Wij zullen na ontvangst van je retour de terugbetaling binnen 7 werkdagen in orde maken.

Wanneer voldoet mijn bestelling aan de retourvoorwaarden?

- Het product wordt binnen 14 dagen na ontvangst retour gestuurd.
- De producten zijn ongebruikt en de seal is nog gesloten.
- De producten zijn ongedragen en niet beschadigd.


Hoe werkt het?

1. Login in met je account 
2. Klik op Bestellingen
3. Klik op retour bij het product die u terug wilt sturen
4. Controleer je gegevens en 
5. Vul het formulier in en dien uw aanvraag in
6. De aanvraag nemen wij in behandeling en zullen z.s.m. met u contact opnemen.

Let op: Bij sommige retourredenen, zoals bijvoorbeeld ‘product is beschadigd’, kan je foto's uploaden. Wij krijgen dan een goed beeld van de situatie en kunnen je de beste oplossing bieden, retourneren is soms dan niet nodig. Je retourmelding zal als aanvraag bij ons binnen komen en wij zullen de situatie eerst beoordelen. Indien we het product wel graag retour ontvangen, ontvang je van ons alsnog een retourlabel.

Retourkosten

Wanneer je jouw pakketje retour aanmeld betaal je nog niet voor het retourlabel, deze kosten brengen we in mindering van het bedrag dat teruggestort moet worden (met uitzondering van beschadigde of verkeerd ontvangen producten die geretourneerd worden).

Nederland€ 5,95
België€ 5,95

 

Wanneer betaal je niet voor de retourzending?

Het kan natuurlijk voorkomen dat wij een foutje maken tijdens het inpakken van je bestelling en je een verkeerd product ontvangt, of bijvoorbeeld een beschadigde bestelling. In dat geval betalen wij de retourzending.

Klantenservice

Lukt het aanmelden van je retour niet helemaal? We helpen je graag verder! Je kan ons bereiken op 085 06 05 038 of stuur ons een e-mail op info@hazpiel.eu