Veel gestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen >

Email

Antwoord binnen 1 dag

Telefoon

+31 085 06 05 038

iDeal

Eenvoudig, snel en betrouwbaar. iDeal stuurt jou door naar de vertrouwde betaalpagina van jouw bank, waar je de betaling kunt voldoen.

PayPal

Als je eenmaal je bankrekening en/of creditcard aan jouw PayPal account hebt gekoppeld, hoef je geen betaalgegevens of adresgegevens meer in te voeren. Heb je nog geen PayPal account? Dan kun je dit direct gratis aanmaken via paypal.com.

Creditcards (binnenkort beschikbaar)

Met MasterCard, Visa en American Express kun je dankzij de aankoopverzekering en aflevergarantie veilig en snel je meubels afrekenen. Tijdens het bestellen kies je voor betalen met je creditcard waarna je doorgestuurd wordt naar de betaalpagina.

Klarna (binnenkort beschikbaar)

Met de betaalmethode Klarna kan je een bestelling plaatsen en hoef je pas te betalen zodra je de producten hebt ontvangen. Wanneer je order door Klarna wordt goedgekeurd ontvang je van Klarna de factuur met een betaaltermijn van 14 dagen. Voor het betalen via Klarna is geen toeslag van toepassing.

AfterPay (binnenkort beschikbaar)

Bij gebruik van AfterPay betaal je je bestelling achteraf via een digitale factuur. Voor betaling met AfterPay geldt een minimale bestelbedrag van € 100,-. Betaal je voor het eerst met AfterPay? Dan geldt er een maximale bestelbedrag van € 500,-. Heb je al eens eerder betaalt met AfterPay? Dan is de maximale bestelbedrag € 2000,-. Bestellingen met AfterPay hebben een extra verwerkingstijd van 1-2 werkdagen. Wij brengen 2,50 in rekening voor de transactiekosten.

Giropay 

Heb je een betaalrekening bij een Duitse bank? Dan kun je gebruik maken van Giropay, dat gekoppeld is met 1.500 Duitse banken. Wanneer je ervoor kiest om via Giropay te betalen, selecteer je eerst je bank. Vervolgens kom je in de betaalomgeving terecht waar je toestemming kunt geven om tot betaling over te gaan.

Maestro

 

Maestro is een beveiligde online betaalmethode voor België en Duitsland. Bij het betalen met Maestro wordt je naar een beveiligde pagina van je bank geleid. De Maestro acceptatie is alleen in combinatie met het authenticatie-proces van de MasterCard SecureCode mogelijk. Je wordt hier geïdentificeerd met behulp van je wachtwoord of pincode zodat de betaling plaats kan vinden. Fraude wordt hiermee uitgesloten en je bent zeker van een veilige betaling.

Bancontact

Dit Belgische betaalsysteem garandeert een veilige, snelle en transparante betaling. Je wordt doorgestuurd naar een beveiligde betaalpagina, waarna je met een kaartlezer of digipass de betaling kunt voldoen.

Sofortbanking

 

SOFORTbanking is een manier om online aankopen te doen. Betalen met SOFORTbanking is ideaal als u betaalt vanuit Europa. SOFORTbanking is bijna hetzelfde als betalen met iDEAL. U betaalt dus snel, eenvoudig en veilig. De betaling wordt direct verwerkt door uw eigen vertrouwde bank. 

EPS uberweisung

Voor onze Oostenrijkse klanten hebben we EPS Überweisung! Online gemakkelijk en betrouwbaar betalingen verrichten.

Przelewy24

Voor onze Poolse klanten hebben we Przelewy24 met 40+ aangesloten banken. Online gemakkelijk en betrouwbaar betalingen verrichten.

Apple Pay


Apple Pay is een betaalmethode die ontwikkeld is door Apple. Alleen Apple gebruikers kunnen dan ook gebruik maken vandeze service. Apple Pay laat je betalen met je iOS toestel. De betaalservice slaat je pinpas of credit card op op je telefoon waardoor je direct met je iOS toestel kunt betalen. De betaalmethode is veilig en snel.

Google Pay

Google Pay is een snelle en eenvoudige manier om te betalen: online, in winkels en andere locaties. Met Google Pay heeft u alles bij de hand wat u nodig heeft om af te rekenen en blijven uw gegevens veilig.