Veel gestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen >

Email

Antwoord binnen 1 dag

Telefoon

+31 085 06 05 038

Hazpiel is een internationaal bedrijf die zijn oorsprong heeft in de mediterranen. Daar is de visie ontstaan om een luxe, milieu vriendelijke, natuurlijke en toegankelijke product te ontwerpen die de huid jong, fris en nieuw houdt. De visie is ontstaan vanuit een passie voor verzorging van elke huidtype. En met passie, kennis, innovatie en gepatenteerde technologie, blijven we hoogwaardige producten produceren met bewezen resultaten.

Hazpiel staat voor een vernieuwend huid en straalt luxe uit. Het straalt niet alleen luxe uit maar, het accentueert ook de schoonheid. Vanuit deze gedachtegang blijven we producten ontwerpen met de juiste formules en geconcentreerde ingrediënten om elke type huid te voeden, verfrissen en vernieuwen.

Het lichaam is belangrijk, daarom zijn onze standaarden hoog. Onze formules zijn onderworpen aan strenge eisen. Zo is het mogelijk om de juiste balans te creëren tussen een effectief en veilig product. Wij staan voor veiligheid, verantwoordelijkheid en Wij gaan efficiënt te werk. Hazpiel is geen toxisch product, maar een product dat klinisch bewezen is. Hazpiel voldoet aan de strenge eisen van de regelgeving van Europa en is gecertificeerd door Ecocontrol.