Veel gestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen >

Email

Antwoord binnen 1 dag

Telefoon

+31 085 06 05 038

  Levering binnen Nederland

Als je op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, wordt jouw bestelling de volgende dag geleverd door PostNL. Aangezien wij afhankelijk zijn van hun diensten, kan het voorkomen dat de levertijd iets langer is door onvoorziene omstandigheden (zoals drukte bij feestdagen). 

De bestellingen die door de brievenbus passen worden van dinsdag tot en met zaterdag bezorgd door PostNL. Pakketjes waarvoor de postbezorger moet aanbellen, worden geleverd van dinsdag tot en met zaterdag via PostNL Pakketten. 

De verzendkosten bedragen 5,99 euro voor binnenlandse leveringen. Als je voor meer dan 50 euro bestelt, verzenden wij gratis binnen Nederland en betalen jouw verzendkosten!

Besteld op     TijdstipBezorgd op
MaandagVoor 17.00 uur     Dinsdag 
DinsdagVoor 17.00 uurWoensdag   
WoensdagVoor 17.00 uurDonderdag 
DonderdagVoor 17.00 uurVrijdag 
VrijdagVoor 17.00 uurMaandag
Zaterdag  Dinsdag 
Zondag 

Dinsdag

 

   Levering buiten Nederland/International Delivery

Naast de levering binnen Nederland, kunnen wij ook leveren binnen België, Duitsland. De bestellingen naar België zullen binnen 1 à 2 werkdagen worden afgeleverd, bestellingen naar Duitsland en Frankrijk zullen binnen 4 à 5 werkdagen worden afgeleverd.

Voor leveringen naar België & Duitsland zijn de verzendkosten 8,99 euro, en vanaf 100 euro verzenden wij gratis naar België & Duitsland en betalen jouw verzendkosten!